SYAMPU & MANDIAN YOGURT MELON

Dirumus khas dengan kebaikan yogurt dan ekstrak madu semula jadi bagi memelihara serta mengekalkan kelembapan rambut dan kulit. Juga diperkaya dengan Fruito-E + baru untuk membersih dengan lembut dan berkesan. Fruito-E + adalah kombinasi semula jadi ekstrak buah-buahan yang kaya dengan vitamin dan nutrien untuk melindungi dan menjaga kulit halus anak anda. Gunakan setiap hari agar rambut dan kulit kekal bersih, lembut dan sihat.

Arahan

Tuangkan sebanyak yang dikehendaki atas tapak tangan atau span. Basahkan rambut serta badan dan sapukan syampu & mandian pada bayi. Bilas sehingga bersih.

Isi Kandungan

Water, Sodium Lauryl Ether Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Methyl MEA, Glycerin, Decyl Glucoside, Fragrance, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Lactic Acid, Propylene Glycol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Honey Extract, Yogurt, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140, CI 42090.

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.

     

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.