SYAMPU & MANDIAN PH5.5 BABY BLUE

Syampu & mandian CARRIE Junior pH 5.5 Baby Blue diperbuat daripada bahan aktif semula jadi dan dirumus khas dengan pH 5.5 untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala kekal sihat sama ada bagi kanak-kanak dan juga dewasa. Juga diperkaya dengan Fruito-E + baharu untuk membersih dengan lembut dan berkesan. Fruito-E + adalah kombinasi semula jadi ekstrak buah-buahan yang kaya dengan vitamin dan nutrien untuk melembapkan serta menenangkan secara mendalam dengan setiap mandian.

Arahan

Gunakan setiap hari agar kulit, rambut dan kulit rambut dan kulit kepala kekal bersih, lembut dan pH seimbang. Tuangkan sejumlah yang dikehendaki atas tapak tangan atau span, Basahkan rambut serta badan dan sapukan syampu & mandian. Bilas sehingga bersih

Isi Kandangun

Water, Sodium Lauryl Ether Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide Methyl MEA, Fragrance, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Carbomer, Triethanolamine, Styrene/Acrylates Copolymer, Guar Hydroxypropyitrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Butylene Glycol, Lactic Acid, Propylene Glycol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/L eat/Stem Extract, Honey Extract, Citric Acid, Citrus Grands (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Lemon) Fruit Extract, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Yogurt, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.

     

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.