SYAMPU & MANDIAN DOUBLE MILK

Syampu & Mandian Carrie Junior dirumus khas dengan protein susu soya & lembu untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi yang halus. Diperkaya dengan Fruito-E untuk membersih dengan lembut dan berkesan. Fruito-E merupakan kombinasi semula jadi ekstrak buah-buahan. Ia kaya dengan vitamin dan nutrien yang membantu melindungi dan melembapkan rambut dan kulit halus bayi. Gunakan setiap hari agar rambut dan kulit bayi kekal bersih, lembut dan sihat.

Arahan

Tuangkan sebanyak yang dikehendaki atas tapak tangan atau span. Basahkan rambut serta badan dan sapukan syampu & mandian pada bayi. Bilas sehingga bersih.

Isi Kandungan

Water, Sodium Lauryl Ether Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Methyl MEA, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Polyquaternium-10, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Goat Milk, Butylene Glycol, Lactic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Propylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Honey Extract, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.

     

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.