SYAMPU & MANDIAN CHEEKY CHERRY

Syampu & Mandian CARRIE JUNIOR dirumus khas dengan Fruito-E untuk membersihkan rambut dan badan bayi dengan lembut dan berkesan. Fruito-E merupakan kombinasi semula jadi ekstrak buah-buahan. Ia kaya dengan vitamin dan nutrien yang membantu memelihara serta mengekalkan kelembapan rambut dan kulit bayi. Gunakan setiap hari agar rambut dan kulit bayi kekal bersih, lembut dan sihat.

Arahan

Tuangkan sebanyak yang dikehendaki ke atas tapak tangan atau span. Basahkan rambut serta badan dan sapukan syampu & mandian pada bayi. Bilas sehingga bersih.

Kandungan

Water, Sodium Lauryl Ether Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Methyl MEA,Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Lactic Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Propylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Honey Extract, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16035.

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.

     

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.