SYAMPU DETANGLING SILKY CRANBERRY

Tiada lagi rambut keriting & kusut. Sungguh mudah disikat!
Syampu CARRIE JUNIOR Anti Kusut & Kawalan Keriting ialah Syampu & Perapi kanak-kanak 2 dalam 1 dengan nutrien buah Zaitun. Ia melembap dan merapi rambut sambil membersihkannya. Rambut terasa lebih licin, mudah diurus dan lembut.

Rambut berbau wangi! Ia memberi haruman buah-buahan segar yang berbau wangi dan tahan lama, menjadikan waktu bersyampu sungguh ceria!

Selamat dan Lembut. Ia mengandungi pH yang seimbang serta rumusan yang lembut supaya selesa pada mata. Mengandungi Fruito-E yang diperkaya dengan vitamin dan nutrien untuk memberi khasiat serta melindungi rambut dan kulit kepala kanak-kanak.

Arahan

Sapukan syampu pada rambut yang basah sehingga berbuih dan urut di seluruh kulit kepala perlahan-lahan. Nikmati bau buah-buahan. Bilas sehingga bersih!

Isi Kandungan

Water, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Glycerin, Olive Oil PEG-7 Esters, Dimethiconol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Glucnate, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, PEG-14M, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Lactic Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Propylene Glycol, Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Honey Extract, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200.

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.

     

All Rights Reserved 2019. Wipro Unza Holdings Ltd.